Het Pand

Punch heeft sinds 2007 haar eigen sociëteit; “Meskodvl”, ook wel ’t Pand genoemd. De plek waar iedereen op vrijdag na zijn of haar wedstrijd heen komt om te borrelen. Met je eigen team en andere teams een lekker biertje drinken en af en toe een dansje wagen, het kan allemaal hier! Het bier wordt verzorgd door de BOOD (Bier Onder Ons Dakje), de barcommissie van Punch. Zij organiseren ook verschillende feestjes zoals bijvoorbeeld het Oktoberfest. Hierbij worden alle lederhosen en tiroler jurkjes uit de kast getrokken en zijn de fusten bier niet aan te slepen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vaak worden er op het Pand ook thema-avonden georganiseerd. Deze worden georganiseerd door teams of door commissies die hun themapresentatie houden. Dit zorgt altijd voor een leuke avond!

Tijdens de OWee is het Pand de hele week open, behalve op dinsdagavond tijdens het sportfeest waar Punch natuurlijk bij is! Dus kom gezellig eens kijkje nemen op het pand. De thema’s van de avonden zijn te vinden onder het kopje Programma.

Het Pand bevindt zich in het Cultuurlab. De ingang zit aan de zijkant van het gebouw. Volg de blauwe loper en dan moet de ingang niet te missen zijn. Mocht je het niet kunnen vinden? Bel dan: 06-24467580.

Adres:
Brabantse Turfmarkt 9
2611 CK Delft

De Locatie van het Pand van DSVV Punch.


Zoeken

Start Owee

days
0
-19
0
hours
0
0
minutes
-1
0
seconds
-3
0