Activiteiten

Punch organiseert het hele jaar door allerlei leuke activiteiten, sommige volleybalgerelateerd en sommige niet. Hieronder staat een korte selectie van de activiteiten die georganiseerd worden.

Regel-Je-Coach Barbecue:
Ben je benieuwd wie je teamgenootjes zullen zijn? Tijdens de Regel-Je-Coach Barbecue zullen de teams bekend zijn en kan je voor het eerst met zijn alle een biertje drinken. Gedurende het seizoen heb je natuurlijk enthousiaste coaches nodig om jouw team naar de overwinning te helpen. De RJC barbecue is het moment om deze coaches voor jouw team te strikken!

PIQ-weekend:
Het PIQ-weekend is een weekend dat ergens in Nederland gehouden zal worden op 4 – 6 oktober. Dit weekend is vooral bedoeld voor de eerstejaars Punchers om iedereen binnen Punch te leren kennen. Het is altijd een groot succes en staat vooral in het teken van plezier en gezelligheid! Word je lid bij Punch, zorg dan dat je hier bij bent!

 

SPOENK:
SPOENK is een open grasvolleybaltoernooi dat jaarlijks wordt georganiseerd. Teams vanuit heel Nederland spelen twee dagen lang drie tegen drie op alle denkbare niveaus. Met feesten op vrijdag- en zaterdagavond en het overnachten in tenten is dit een fantastisch weekend.

 

 

Sjiekfeest:
Het Sjiekfeest is het gala van Punch. Één keer per jaar zie je je verenigingsgenootjes eens niet in sportkleding maar in een mooie jurk of strak in pak. ’s Middags doe je samen met je partner een leuke verrassende activiteit. ’s Avonds kun je eerst dineren en ga je in het net een dansje doen op een externe locatie.

 

Skireis:
Ieder jaar gaat Punch met een grote groep lekker naar de sneeuw. Na een busreis kun je een weekje wintersporten en après-skiën. Afgelopen jaren ging de reis onder andere naar le Corbier, Flaine en Avoriaz. Dit is een reis om nooit te vergeten.

 

 

Batavierenrace:
De Batavierenrace is een studentenhardloopestafette over ruim 175 km in 25 etappes tussen Nijmegen en Enschede, waar Punch altijd van de partij is. Met een groot feest achteraf is het altijd een intens weekend.

 

 

Sjaakfeest:
Door een groep Super Jonge Active Anthousiaste Kinders (lees: SJAAK) wordt een awesome activiteit neergezet. De meest gekke ideeën worden gemaakt en uitgevoerd door deze club van eerstejaars. Gevolgd door een feest is dit een avond om nooit te vergeten.

 

 

Als dit niet genoeg is, zijn er nog veel meer activiteiten binnen Punch. Zoals onder andere het BIBS-toernooi (Bitterballen-InBegrepen-Spelletjes-Toernooi), Punch Got Talent, Bootcamp, Ouderdag, of de Punchlunch. Bij Punch zijn genoeg dingen te doen!


Zoeken

Start Owee

days
0
-19
0
hours
0
0
minutes
-1
-3
seconds
0
-4