Zaalvolleybal

 

Als je bij Punch komt spelen word je ingedeeld in één van de 13 dames- of één van de 13 herenteams afhankelijk van je niveau. Het niveau varieert van beginners tot promotieklasse. Trainingen zijn op maandag- en woensdagavond. Afhankelijk van je niveau train je één of twee keer per week tussen 17:30 & 00:00. Dit hangt af van in welk team je wordt ingedeeld. De trainingen worden gegeven op de Unit Sport & Cultuur en op de TOPdeskhal.

De hogere teams worden getraind door externe trainers. De andere teams worden getraind door trainers van Punch zelf. Dit zijn allemaal enthousiaste leden die het leuk vinden teams te trainen en natuurlijk ook te coachen tijdens de wedstrijden. Als je wordt ingedeeld in een team bij Punch doe je mee met de regionale Nevobocompetitie. De wedstrijden zijn over het algemeen op vrijdagavond of zaterdagmiddag. Je kunt ook zelf coach worden van een team. Tijdens de Regel-Je-Coach-BBQ aan het begin van het seizoen, gaan alle teams op zoek naar de leukste en enthousiastste coaches. Hier kun jij uiteraard ook benaderd worden door een leuk team om hen dit jaar naar de overwinning te helpen.

 

Binnen Punch is het een goede traditie om elk jaar met je team een teamthema te verzinnen. Voorbeelden van vorig jaar zijn Kim Jong-Uno (Heren 1), Kentucky Five Chicken (Heren 5) en Triquila Sunrise (Dames 3). Om je teamgenoten beter te leren kennen en om je goed voor te bereiden op de wedstrijd is het een gewoonte om voor de wedstrijd met je team te eten.  Na wedstrijden of trainingen worden de nodige biertjes natuurlijk ook nog genuttigd.


Zoeken

Start Owee

days
0
2
hours
0
8
minutes
3
8
seconds
1
1