Beachvolleybal

Veel mensen kennen volleybal als een echte zaalsport. In de zomer is het echter tijd om te genieten van het mooie weer. Beachvolleybal is hiervoor uitermate geschikt! Bij de Unit Sport & Cultuur liggen vier beachvolleybalvelden waar Punch, samen met twee andere volleybalverenigingen uit Delft, volop gebruik van maakt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Door het jaar heen organiseert het BeachBestuur* beachactiviteiten voor Punch. In de winter worden bijvoorbeeld binnentrainingen georganiseerd. In de maanden april tot en met juni worden er buitentrainingen aangeboden. De hogere teams krijgen, evenals bij de zaaltrainingen, training van een externe trainer. Lagere teams worden getraind door leden van Punch. Om de geleerde vaardigheden in de praktijk te brengen, is er ook de mogelijkheid om competitie te spelen. In de Delftse beachcompetitie nemen Punchers het op tegen elkaar en leden van twee andere Delftse volleybalverenigingen. Punch helpt ook bij grote regionale beachtoernooien in bijvoorbeeld Hoek van Holland en Scheveningen. Hierbij kun je meedoen aan het toernooi in ruil voor hulp bij de organisatie.

Mocht je meer willen weten over Punch beachvolleybal, kijk dan even op de site: http://beachvolleyball.punch.tudelft.nl/nl/.


Zoeken