Beachvolleybal

Veel mensen kennen volleybal als een echte zaalsport. In de zomer is het echter tijd om te genieten van het mooie weer. Beachvolleybal is hiervoor uitermate geschikt! Bij de Unit Sport & Cultuur liggen vier beachvolleybalvelden waar Punch, samen met twee andere volleybalverenigingen uit Delft, volop gebruik van maakt.

Dit jaar is het beachvolleyballen een aparte vereniging geworden. Als je hier aan mee wilt doen moet je je apart inschrijven voor de beachvolleybalvereniging D.S.B.V. Shot. Door het jaar heen organiseert D.S.B.V. Shot verschillende beachactiviteiten. In de winter worden bijvoorbeeld binnentrainingen georganiseerd. In de maanden april tot en met juni worden er buitentrainingen aangeboden. De hogere teams krijgen, evenals bij de zaaltrainingen, training van een externe trainer. Lagere teams worden getraind door leden van Shot. Om de geleerde vaardigheden in de praktijk te brengen, is er ook de mogelijkheid om competitie te spelen. In de Delftse beachcompetitie nemen Shotters het op tegen elkaar en leden van twee andere Delftse volleybalverenigingen.

Mocht je meer willen weten over Shot beachvolleybal, kijk dan even op de site: http://beachvolleyball.punch.tudelft.nl/nl/.


Zoeken

Start Owee

days
0
2
hours
0
9
minutes
4
4
seconds
5
2