Vereniging

Punch is veel meer dan alleen een sportvereniging. Hoewel volleybal het belangrijkste is, worden er daarnaast veel activiteiten georganiseerd. Punch heeft een eigen sociëteit, ’t Pand, waar Punchers iedere vrijdag bij elkaar komen om gezellig te borrelen en om de overwinning te vieren of het verdriet weg te drinken.

Centraal staat natuurlijk je team: ieder team bedenkt aan het begin van het jaar een teamthema en maakt een teamtrui of outfit waar het thema op te zien is. Ieder team regelt aan het begin van het jaar ook gezelligheidscoaches, die naast de trainer voor veel enthousiasme langs de kant zorgen. Veel teams eten ook gezamenlijk voor de wedstrijden om zo elkaar beter te leren kennen en ook worden er teamuitjes en teamweekenden georganiseerd. Lekker met zijn allen op stap of een weekendje ergens bier drinken in een huisje in Frankrijk!

Naast de teamgezelligheid, organiseren Punch en haar vele commissies vele leuke activiteiten voor de hele vereniging door het jaar heen. Hoogtepunten zijn het PIQ-weekend, het SJIEK-feest en het Spoenk-volleybaltoernooi. Het PIQ-weekend (Punch Integratie Quotiënt) is een weekend dat voor alle Punchers georganiseerd wordt. Je leert hier als eerstejaars niet alleen veel ouderejaars kennen, maar ook je nieuwe teamgenoten en je coaches. Verder staat het weekend vooral in het teken van plezier en gezelligheid, hierdoor leer in een mom van tijd de hele vereniging kennen. Mocht je lid willen worden hou dan vast het PIQ-weekend vrij in je agenda (4-6 oktober).

Natuurlijk kun jij ook zelf deelnemen aan één van de 26 commissies om je horizon te verbreden. Dit zal je niet alleen veel gezelligheid opleveren, maar het is ook erg leerzaam en geeft je veel voldoening als je iets moois hebt neergezet! Er zijn serieuze commissies zoals de TK (Technische Kommissie, die ieder jaar de teamindeling moet maken) of feestcommissies zoals de SJAAK (de eerstejaarskommissie).

Punch staat garant voor een sportieve en gezellige studententijd!


Zoeken

Start Owee

days
0
2
hours
0
7
minutes
3
5
seconds
5
4